2007 Niepoort Crusted Port

Soort
Port
Land
Portugal
Regio
Douro
Jaar
2007
Inhoud
0.750
Druif
Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz en andere inheemse druivensoorten. Het betreft een fieldblend (allerlei druivensoorten door elkaar gepland in een of meer wijngaarden)
Drinken
Drinken tussen 4 – 30 jaar na botteling.
Temperatuur
12°c tot 18°c
Eten
Bij een kaasplateau na de maaltijd.
2007 Niepoort Crusted Port
Vraag het Bart...
Prijs: 31,00
Crusted Port is gemaakt van port van Vintage-kwaliteit en van twee of drie oogstjaren. Hij wordt niet gefilterd. Het jaartal van botteling staat op het etiket. Crusted Port rijpt 4 jaar op fles voordat deze op de markt wordt gebracht. Het is een rijke port is met heel veel smaak. Crusted Port heeft een complex bouquet met aroma’s van hout, tabak en bittere chocolade. De 2007 Crusted Port is gemaakt van port uit de Vintagejaren 2003 en 2005. Het druivenmateriaal is afkomstig van de beste wijngaarden uit Pinhão (Pisca), Vale do Pinhão and Ferrão. De wijnstokken zijn meer dan 60 resp. meer dan 100 jaar oud. Na de oogst zijn de druiven in lageres met de voeten getreden. Na enkele jaren flesrijping (liggend bewaren!) zal zich aan de binnenkant van de fles depot afzetten. Hiernaar verwijst de naam Crusted Port. Advies: decanteren voor gebruik.

Nieuwe Wijn

Nog steeds breiden wij ons assortiment uit met diverse wijnen. Bekijk deze nieuwe wijnen en bestel ze vandaag!

Wijn Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij diverse, heerlijke wijnen extra voordelig geprijsd in de aanbieding. Bekijk ze nu!

De Wijnbrief

Door u in te schrijven voor de maandelijkse wijnbrief, blijft u op de hoogte van de laatste weetjes en feiten!

Eenvoudig Betalen

U rekent de wijn af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.