Nieuws

Wijnkopers.nl houdt voor u al het laatste wijnnieuws in de gaten. Wij plaatsen de meest interessante feitjes over wijnen, ports en champagne op onze website, zodat u altijd op de hoogte bent.

Australië (algemeen)

Australië, het beste wijnland voor ons Nederlanders? Wat zoeken veel Nederlanders in wijn? Vaak eerst de prijs en daarna de kwaliteit. Het leuke is dat momenteel in Australië zeer veel prima wijn gemaakt wordt die voor een supermarktprijs kan worden verkocht door de traditionele wijnhandel. U weet wel, de wijnhandel waar u ook een... - Lees verder..

Moscatel de Setúbal (Portugal)

Perfecte Portugese dessertwijnen In een land als Portugal vinden we werkelijk alle soorten wijnen. Van mousserend tot stil (niet-mousserend, van wit via rosé naar wit, van licht alcoholisch tot sterk en van kurkdroog tot mierzoet. De Portugese keuken kent allerlei desserts, waarvan er veel met cake, taarten en vruchten gemaakt worden. Dat... - Lees verder..

Jumilla (Spanje)

Steeds op zoek naar heerlijke wijnen voor een goede prijs Het is weer raak! Deze keer stel ik het wijngebied Jumilla aan u voor. Opnieuw een Spaans wijngebied waar wijnen gemaakt wordt van zeer hoge kwaliteit en waar de wijnen (nog) zeer betaalbaar zijn. Zelfs Robert Parker heeft de wijnen uit dit gebied ontdekt. Dus zullen we... - Lees verder..

De zomer en rosé, een ideale en vooral heerlijke ...

We hebben het al even gezien. Blauwe lucht, zon, het warme strand en gezellig gevulde terrassen. Het mooie weer komt er weer aan en dan wordt het tijd om weer te genieten van die heerlijke terrassenwijn: rosé. Een ideale wijn om gezellig te drinken, al dan niet met een hapje erbij. Dit jaar hebben wij 3 ideale... - Lees verder..

Aardbeien tijd is Brachetto tijd

Een werkelijk sublieme combinatie, verse aardbeien en een glas Brachetto, de rode, sprankelende dessertwijn uit Piemonte. De Niades, zoals de Brachetto d’Acqui van Cascina Garitina heet komt van de Niades-wijngaard op zo’n 320 meter hoogte, een ideale plek om de druiven te laten groeien en rijpen. Een prettige ... - Lees verder..

Nieuws archief

In ons nieuws archief kunt u al onze nieuwsberichten eenvoudig terugvinden.

Nieuwe Wijn

Nog steeds breiden wij ons assortiment uit met diverse wijnen. Bekijk deze nieuwe wijnen en bestel ze vandaag!

Wijn Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij diverse, heerlijke wijnen extra voordelig geprijsd in de aanbieding. Bekijk ze nu!

De Wijnbrief

Door u in te schrijven voor de maandelijkse wijnbrief, blijft u op de hoogte van de laatste weetjes en feiten!

Eenvoudig Betalen

U rekent de wijn af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.