Over ons

Bart Arnold (links) en Hans Lammerts van BuerenWij heten Hans Lammerts van Bueren en Bart Arnold. Hans heeft een achtergrond vanuit de Hotel- en Restaurantwereld en Bart heeft zich verdiept in de vinologie en het gedistilleerd. Wij zijn neven en op een familiebijeenkomst is het idee gegroeid om een bedrijf op te richten dat zich richt op de import en de verkoop van kwaliteitswijn. In 1991 is ons bedrijf opgericht onder de naam Wijnkopers Arnold en Lammerts van Bueren. Hans houdt zich voornamelijk met de verkoop bezig terwijl Bart in hoofdzaak verantwoordelijk is voor de aankopen, de transporten en de boekhouding.
Wij verkopen de wijn als een postorderbedrijf vanuit onze woonhuizen. In Hengelo is de verkoopkelder voor het oosten van het land gevestigd, terwijl zich in Heythuysen tevens de import- en opslagkelder bevindt.
Wij hebben geen personeel en ook (nog) geen winkel. Het persoonlijke contact met de klanten is voor ons zeer belangrijk en daaraan besteden wij dan ook veel aandacht.

Zelf importeren van wijn

Veel van de wijnen uit ons assortiment importeren wij zelf. Er zijn in de diverse wijnbouwgebieden nog steeds veel wijnen van hoge kwaliteit te vinden die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Door studie en vergelijkende proeverijen keuren wij deze wijnen voordat ze eventueel een vaste plek in ons assortiment verdienen.

Karakteristieke en zuivere wijnen

Een aantal voorwaarden verbinden wij aan de wijnen in ons assortiment:
- de wijnen moeten karakteristiek zijn voor hun herkomstbenaming,
- de wijnen moeten zuiver zijn en dus goed gemaakt,
- de wijnen moeten een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben.
- elke wijn moet goed zijn, om te beginnen de huiswijnen die ons visitekaartje zijn.

De wijnbrieven

Wij versturen regelmatig wijnbrieven. Hierin vindt u een keur aan bijzondere wijnen. In onze wijnbrieven geven wij ook adviezen omtrent houdbaarheid en gebruiksmogelijkheiden van de beschreven wijnen. Regelmatig doen wij verslag van onze nieuwe ontdekkingen, de oogsten en andere wetenswaardigheden. Uitgebreide proefnotities maken deel uit van de wijnbrief. Daarnaast kunt u veel informatie vinden op Internet.

Proeverijen

Regelmatig houden wij, zowel het zuiden als het oosten van Nederland, proeverijen zodat onze klanten de wijnen die zij kopen eerst kunnen proeven. Daarnaast zijn onze proeverijen een gelegenheid om te ontdekken welke wijnen u lekker vindt en welke niet. Voor ons is het een indicatie of onze smaak aansluit bij die van u.

Service

Het woord Service is in ons bedrijf met een hoofdletter geschreven. De wijnen worden door ons bij u thuis bezorgd. U hoeft er de deur niet voor uit. En wat de garantie betreft: niet goed geld terug!

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland, kantoor Enschede, onder nummer 06.065354.

Nieuwe Wijn

Nog steeds breiden wij ons assortiment uit met diverse wijnen. Bekijk deze nieuwe wijnen en bestel ze vandaag!

Wijn Aanbiedingen

Regelmatig hebben wij diverse, heerlijke wijnen extra voordelig geprijsd in de aanbieding. Bekijk ze nu!

De Wijnbrief

Door u in te schrijven voor de maandelijkse wijnbrief, blijft u op de hoogte van de laatste weetjes en feiten!

Eenvoudig Betalen

U rekent de wijn af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.